Kisadományok

A Social Media Todayen jelent meg ez a kiváló grafika arról, hogy kik és hogyan adományoznak. Jól látszik, hogy bár még mindig az offline adományozásé a főszerep, az online adományok mennyisége évről-évre növekszik. 

Magyarország ebből a szempontól nem ilyen jó a helyzet. Ennek legfőbb okát abban látom, hogy nincsenek meg a technológiai feltételek. Viszonylag kevesen használnak Paypalt (mind a szervezetek, mind a potenciális donorok), és nagyon sok esetben az online adományozásra kifejlesztett eszközök jogi és piaci okok miatt csak az USA-ban működnek. Pedig, amennyire a Facebook jelenleg pörög nálunk, egy állatvédő alapítvány remek mikrodonoros kampányt csinálhana náluk. Amíg a technikai lehetőségek nem változnak, addig marad az átutalás, esetleg a PayPal és a lehúzós emelt díjas SMS.

Grafika erre.

 


Címkék: adományozás ábra socialgood

2010.09.20. 15:42 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://civilweb.blog.hu/api/trackback/id/tr112310163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Civil web

Civil web. Civilek a weben. Minden, ami ebbe belefér. Kapcsolat: civilwebblog [kukac] gmail.com

Címkék

Creative Commons Licenc
süti beállítások módosítása